Yrityksemme toimii Laihialla ja on perustettu vuonna 1987 (eli olemme yli 33v vanha yritys). Vuonna 1987-2000 yritys toimi nimellä Sähkökonekorjaamo V.Köykkä. Vuonna 2000 yhtiömuoto vaihdettiin toiminimestä osakeyhtiöksi ja samalla nimi vaihtui nykyiseen muotoon.
Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä. Toimimme myös valtuutettuna Wallius huoltoliikkeenä.
Saat meiltä varmasti henkilökohtaista palvelua ja autamme mielellään kauppaan liittyvissä kysymyksissä.

Mitä Köykkä-Sähkö Oy tekee?

Päätoimialana on sähkökonekorjaus ja lähinnä sähkömoottorien korjaus ja käämintätyöt sekä hitsauslaitteiden korjaukset.
Viime vuosina verkkokauppa toimintamme on kasvanut vuosi vuodelta. Meiltä on lähtenyt hitsauskoneita niin Hankoon kuin Ivaloonkin (Vielä ei ole tällaistä sattunut samalle päivälle 🙂 sekä muutama kone rajojen ulkopuolellekkin. Pyrimme mahdollismman hyvään ja nopeaan palveluun. Suurin osa tilauksista lähtee esimerkiksi samana päivänä kuin saamme tilauksen. Olemme aina valmiina palvelemaan sinua askarruttavissa kysymyksissä. 

Lisäksi myymme uusia sähkömoottoreita sekä hitsauslaitteita. Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa moottoreista Motovario, Moves, Lönne. Hitstauslaitteissa meillä on Wallius-hitsauskoneiden myynti ja takuuhuolto. Toimintamme kattaa myös sähkötarvikemyynnin.

Edustamme taajuusmuuttajissa muun muassa Mitsubishi ja OptiDrive merkkisiä muuttajia, sekä pehmokäynnistimissä Solcon-merkkisiä käynnistimiä.

Verkkokauppamme on ollut pystyssä jo vuodesta 2010 lähtien.

Yhteystiedot:

Kivijalkayrityksemme löytyy osoitteesta Käyppäläntie 12, Laihia.
Älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse ( asiakaspalvelu (a) koykka-sahko.fi ) tai puhelimella tavoittaa 0400-267461.

Terveisin,Voitto Köykkä